Végre itt a nyár! A kártevőirtás szerepe a meleg hónapokban

Télen élelmiszert keresnek. Meleg kuckót, védelmet keresnek a rágcsálók, rovarok, kártevők. Erre számítunk, ez ellen gondosan és gyakran hatékonyan tudunk védekezni is. Kamránkat, kert szerszámoskamránkat rendben, tisztán tartva, élelmiszereket megfontoltan elzárva csomagolva joggal számítunk arra, hogy a betolakodók vonzóbb, kényelmesebb otthont keresnek majd. Szakemberként ilyenkor is javasoljuk a megelőző mérgezett csali elhelyezését figyelésére is, de erről majd a hideg beállta után több információval szolgálunk.

Végre itt a nyár! A kártevőirtás szerepe a meleg hónapokban
Végre itt a nyár! A kártevőirtás szerepe a meleg hónapokban

Ami azonban ennek, a nyári időszaknak a sajàtja, hogy a jól megérdemelt nyaralásaink alatt kialakult mozdulatlan csend ilyenkor is csábító területté teheti a portánkat a váratlan vendégek számára. Ilyen időszakban a rovarok támadása a leggyakoribb. De gyakran nő meg a patkányirtás, rágcsálóirtás iránti igény is egy-egy kimozdulás után. Az sem ritka, hogy a hidegben magára hagyott nyaralóinkban lelt otthonra nem várt rovar vagy rágcsáló.

Bolha irtás is ennek az időszaknak az egyik kiemelt feladata számunkra. A rovarirtás minden válfaja szakszerű körültekintést, profi eljárást igényel. A legkisebb mulasztás is újabb letelepedését, elszaporodását eredményezhet, ami egyre fokozódó kellemetlenségeket von maga után. Bátran forduljon szakemberhez, abban az esetben is, ha bizonytalan abban, hogy milyen kártevővel áll szemben. Ahogyan Ön is, saját szakterületében profi és naprakész úgy mi a kártevőirtás világában hozunk ügyfeleinknek eredményes, szakszerű, hatékony megoldást.

Az otthonainkba betolakodó állatoknak nem csak esztétikai okokból, vagy undorból fakadó hátrányai vannak. Egyetlen percre sem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy ezek az állatok magas egészségügyi kockázatot is hordoznak. Ez a fő okunk arra, hogy hangsúlyozzuk a gyors és hatékony kártevőirtás fontosságát. Ha bármilyen kártevő jelenlétét tapasztalja, sejti, forduljon hozzánk bizalommal. A fertőtlenítés sok esetben nem elegendő. Ráadásul, ha nem szűntetjük meg a szennyezés okát képző kártevőt, örökké tartó, egyre súlyosbodó barna szállunk, amit nem nyerhetünk meg. Előzze meg, hogy elhatalmasadjon valamilyen állat kolónia otthonában, nyaralójában, életében. Konzultáljon szakembereinkkel bizalommal.

Hívjon most