Professzionális hangyairtás és lehetséges kezelések

Idegesítőnek találja a hangyákat és nem tud tőlük megszabadulni? Ne aggódjon, a Nova-Tox-nál több módszer is létezik a probléma megoldására.

Professzionális hangyairtás és lehetséges kezelések
Professzionális hangyairtás és lehetséges kezelések

Sok állatfajnál így a hangyáknál is megfigyelhető, hogy körülbelül csak 5% bújik elő a fészekből élelemszerzés céljából, emiatt szinte lehetetlen házilag megoldani a hangyák irtását. Előbb vagy utóbb vissza fognak térni, miután megkísérelték kezelni őket a boltban kapható folyadékokkal, spraykkel és granulátumokkal. A professzionális hangyairtás a Nova-Tox szakember segítségével a legjobb választás a hangyák jelenlétének elkerülésére a lakásban, nem utolsó sorban sok kellemetlenség elkerülhető. Megfelelő képzettséggel rendelkezünk a rovarok szokásait, biológiáját és szaporodásukat tekintve és a legfejlettebb módszerekkel dolgozunk a rovarok irtása terén. Ami a legfontosabb, hogy tisztában vagyunk milyen hangyairtó technikát alkalmazzunk célzottan minden egyéni igényt kielégítően. Budapesten és környékén végzünk munkákat, de előzetes egyeztetés alapján az ország más területein is dolgozunk. Minden Magyarországon előforduló hangyatípus irtás szóba jöhet cégünknél, kizárólag bejegyzett és engedéllyel rendelkező irtószereket használunk az adott fajnak és a fertőzés típusának megfelelően. Ezek a következők lehetnek:

  •  Hangya gél csalik
  •  Szemcsés hangya csalik
  •  Hangya csali állomások
  •  Por alapú hangyairtók
  •  Folyékony hangyairtók

Ez utóbbit permetezéssel visszük fel a kezelendő felületre.

Egy kis érdekesség a hangyákról:

A hangyák az egyike azon állatoknak vagy rovaroknak, melyek rendezett csapatban csatáznak. A másik két faj a varjak és mi magunk, emberek.

A hangyák telepekben élnek, melyeknek akár 500 000 egyede is lehet.

A hangya élettartalma legfeljebb hét év, a királynők esetében ez a szám legfeljebb 15 év.

A hangyák szociális rovarok és nem alszanak.

A hangya képes saját súlyának az ötvenszeresét is felemelni, és a harmincszorosát elhúzni.

A világ hangyapopulációja meghaladja az emberét.

Mi a Nova-Tox-nál ismerjük a hangyákat, önnek nem kell…

Hívjon most