Megelőzés, kárfelmérés, hatékonyság: ha csótányirtás

A filmek elhagyatott, ápolatlan, gondozatlan, lepukkant helyszíneinek egyik főszereplője a csótány. Ebben van némi megtévesztő csúsztatás, aminek nem érdemes felülni. A csótányok luxusvillákba is épp úgy beköltöznek, mint elhagyatott egérlyukakba. Ráadásul ha a pincében elhagyatott egérlyuk van, és ugyanennek az épületnek mi a penthaus szintű lakásában lakunk, szinte garantáltan megjelennek majd nálunk is az illetéktelen, gusztustalan betolakodók. Ha társasházban élünk, vagy épp beköltöznénk egybe, győződjünk meg arról, hogy megfelelő megelőzési és irtási stratégiával rendelkeznek.

Megelőzés, kárfelmérés, hatékonyság: ha csótányirtás
Megelőzés, kárfelmérés, hatékonyság: ha csótányirtás

A csótányok imádják a szűk helyeket, és szinte minden épületben teret találhatnak maguk számára, ha nem megfelelőek az óvintézkedések. Hogy mik a megfelelő óvintézkedések?

Ezt minden épület egyedi felmérésénél tudjuk megmondani, szakemberként is. A magam részéről biztosan nem mernék leköltözni olyan társasházba, akinek nincs szerződése rendszeres ellenőrzésre és megelőzésre egy megbízható csótányirtó céggel. Ha otthonunk konyhai részén csótányokat találunk, biztosak lehetünk benne, hogy nem csak itt élnek. Általában ez csak a jéghegy csúcsa. Ha egy helyi irtás után újra visszatérnek a betolakodók, érdemes más módszereket is kipróbálni, illetve a megelőzés válhat a leghatékonyabb fegyverré.

A rovarirtás, bár apró betolakodók ellen küld hadüzenetet, nem félvállról vehető szakterület. Szinte minden rovarirtás más más munkafolyamatot, körültekintést igényel. Ne várja el önmagától, hogy ehhez is értsen! Egészen biztosak vagyunk abban, hogy saját szakterületének kifogástalan szakembere. Igyekszünk mi is minden munkatársunkat a kívánt módszer specialistái közül kiválasztani.

A csótányirtás egyszerre kell megtörténjen a konyha területén és az épület repedéseiben, mindenfelé. Mérgezhetjük őket permetezéssel, vagy kihelyezett csalétekkel. A módszerek színes tárháza áll rendelkezésünkre. Forduljon szakembereinkhez bizalommal, és minden tudásunk és gyakorlatunk az Ön otthonának megszabadításáért fog a rendelkezésére állni.

Hívjon most