Különböznek a bolti patkányirtó szerek a profitól?

A választ röviden: igen. Természetesen nem szeretnénk ilyen polgárpukkasztó módon megúszni ennek a kérdésnek a megválaszolását. Épp ellenkezőleg. Ez egy nagyon fontos kérdés, akár a biztonságos rágcsálóirtás, akár pedig a hatékonyság szempontjából.

Különböznek a bolti patkányirtó szerek a profitól?
Különböznek a bolti patkányirtó szerek a profitól?

A kiskereskedelmi forgalomban leggyakrabban megtalálható szer márka a Protect. Törvényi szabályzás köti őket abban, milyen mennyiségű, arányú hatóanyag tartalommal dolgozhatnak. Ez nem a profi rágcsálóirtó cégek érdekeit szolgálják, ami első ránézésre felmerülhet bennünk. A hatóanyagok ezekben a mérgekben minden esetben véralvadás gátlók, amik épp úgy veszélyesek az emberre, kutyára, macskára, mint a pusztításra szánt patkányokra. Magas hatóanyag tartalmú szerekkel, nem szakszerű körültekintéssel dolgozva tragédiákat is okozhatunk. Ennek megelőzése érdekében a patkányok elpusztításához minimálisan elegendő hatóanyagtartalom csupán a megengedett azon szerek esetén, amik nem szakszerű, és képzett szakemberek kezébe kerülnek. Ez nem bizalom kérdés, hanem életek múlhatnak rajta. Ezen nem változtat az, hogy pép, vagy granulátum formátumban lévő mérget vásárolunk.

A rágcsálók okos állatok. A megfelelő csalétek elengedhetetlen. Ki kell játszani őket, de a megfelelő védelemmel kihelyezett, és profin megválasztott csalétkek gyorsan és hatékonyan számolnak le az adott terület patkány popullációjával. A szakemberek minden esetben a legalkalmasabb eszközök és termékek kombinációját fogják kiválasztani az adott terület fertőzöttségének feszámolására. A patkányirtó szerek, amik az ő használatukban van, hatványozottan magasabb hatóanyagtatalmuk miatt, fokozottan hatékonyabbak. Már csak ezmiatt is érdemes az otthoni, sorozatos méregvásárlást felváltani a szakeszrű segítség bevonásával. Gyorsabban, hosszabbtávra, és összeségében olcsóbban fognak tudni segíteni nekünk, a sok bosszússágot betolakodóink elleni harcban. A csalétkek formája, tartalama egyaránt a legoptimálisabb, legbiztonságosabb és legsikeresebb lesz az adott esetben.

Foduljon hozzánk bizalommal, reméljük hamar és hatékonyan állhatunk szolgálatára. Bízunk benne, hogymunkánk hamar nyugalmat hoz otthonába, vagy az érintett életterületére.

Hívjon most