Ha hatékony a patkányirtás vadászgörénnyel, veszek egyet!

A címben olvasható mondat az egyik leggyakrabban felmerülő ötlet akkor, amikor valaki maga szeretné a patkányirtás műveletét elvégezni otthonában. Már már romantikus, hogy természetbeni ellenségével lépünk fel támadónk ellen. Egér ellen macskával, patkány ellen görénnyel. Az ötlet nem rossz, de mégis szeretnénk felhívni a figyelmet pár olyan szempontra, amiket ismerve, mi nem javasoljuk, hogy ez adott patkánytámadás okán saját vadászgörényt vásároljon a család.

Ha hatékony a patkányirtás vadászgörénnyel, veszek egyet!
Ha hatékony a patkányirtás vadászgörénnyel, veszek egyet!

Első ránézésre talán cuki, és igazi házi kedvencnek való ez a karikatúra szerű megjelenésű állat. Meleg tekintet és puha szőre szinte ellenállhatatlanul szeretgetni valóvá teszi. Miként szerethetősége cáfolhatatlan, nem elhanyagolható az a tény sem, hogy az az állat, amelyik hordozza a házi kedvenc tulajdonságait, az kellő vadsággal fog bírni ahhoz, hogy ösztöneit latba vetve, hatékonyan találjon rá a patkányra, ami egy védett helyen elbújva vert tanyát.

Fontos szempont az is, hogy egy szakszerű vadászgörénnyel történő rágcsálóirtás nem csak a vadászgörény önálló munkájára épít. A legösztönösebb példányok mellett is ott van társként egy, vagy két kutya, akikkel csapatban dolgozik.

Ezen kívül talán még fontosabb szempont, hogy az állatok, akikkel dolgozunk mindenféle, a rágcsálók által esetlegesen terjesztett betegség ellen védelemmel vannak ellátva. Nem ritka az sem, hogy egy-egy irtás után, állatainkat kezelni kell, hisz a valódi harc alatt megsérülnek, és ápolásra szorulnak. Ez, egy házi kedvenc esetében rengeteg lelki, anyagi, és szervezési feladatot róna a családra.

A patkányirtás vadászgörénnyel egy szakma, ami valóban a természetben is működő ösztöneire épít az állatoknak, de kisebb az esélye annak, hogy egy sokat szeretgetett háziállat sikerrel lép fel a patkányok ellen, mint a mi erre kiválasztott, kutyáinkkal összeszoktatott állataink.

Forduljon hozzánk bizalommal, akár otthona nyugalmára vágyik, akár egy haccp rendszer által előírt szabályokhoz szeretnék szinten tartani cége telephelyeit. Kombinált irtástechnikánk alkalmat módszert talál bármilyen problémára, feladatra.

Hívjon most