Adjon esélyt valakinek! A Nova-Tox segít!

2019 mindenki számára egy új év, új lehetőségekkel. Hétköznapjaink során számtalan olyan életkörülménnyel és történettel ismerkedünk meg, melyek hatására úgy döntöttünk, hogy minden hónapban segítünk egy rászorulónak megszabadulni a kártevők okozta problémától.

 

Feladatunknak érezzük, hogy társadalmi szerepvállalásunk a mindennapok során is gyakoroljuk és segítsünk, támogassunk olyan embereket, akik rajtuk kívül álló okok miatt kerültek nehéz helyzetbe. A Nova-Tox Profi Kft. minden hónapban felajánlja egy rászoruló személynek/családnak, hogy ingyenes elvégzi otthonukban a kártevő mentesítést.

Elhatározásunk, hogy minél több emberhez szeretnénk eljutni, akik hátrányos vagy nehéz körülmények között élnek és még a kártevők is megkeserítik mindennapjaikat. Segíteni kívánunk azzal, hogy teljesen díjmentesen kezeljük otthonát és véglegesen megszabadítjuk a rovarok, rágcsálók okozta kellemetlenségektől.

Adjon esélyt valakinek, gyakorolja Ön is az adakozás örömét! Hogyan?

Ossza meg velünk, ha tud olyan embert, családot, közösséget, akinek csak mi vagyunk az egyetlen lehetőség arra, hogy újra tiszta és kártevőmentes, boldog napokat éljen meg! Nincs más dolga, mint kitölteni az alábbi kapcsolati űrlapot vagy írni egy emailt az info@novatox.hu email címre. Ossza meg másokkal, hogy minél több emberhez eljusson jó szándékunk.







    Hívjon most